Wednesday, December 31, 2014

Hai-O Product | Discount price by Admie Shuhada

Year End Sales
by #admieshuhada

Mineral Coffee

Beli sekarang 4 boxes + FREE postage
Harga normal : RM106
Harga promosi : RM 96
Jimat : RM 10 




BB PLus Fish Collagen

Beli sekarang 4 boxes + FREE extra 1 box + FREE 1 bag + FREE postage

Harga normal : RM 900
Harga promosi : RM 600
Jimat : RM300 


 Marine Essence Skincare Series

Beli sekarang HOME set atau TRAVEL set + FREE postage

HOME set (beauty bar soap, shampoo, toothpaste)

Harga normal : RM 157 / set
Harga promosi : RM 136 / set
Jimat : RM21

TRAVEL set (Body wash, Shampoo, toothpaste)

Harga normal : RM 85 / set
Harga promosi : RM 72 / set
Jimat : RM 13

** pembelian loose / tidak mengikut set di atas juga akan mendapat harga diskaun dari #admieshuhada 

Marine Essence Beauty bar (1 box = 3 bars) = RM87/box (Normal RM 105)
Marine Essence body wash = RM28/botol (Normal RM 33)
Marine Essence shampoo = RM28/botol (Normal RM33)



 BIO Seleza Sanitary Pad

Beli sekarang Bio Seleza Sanitary Pad + FREE Postage

Mixed Box 96 keping (contain pantyliner, day pad, night pad)
Harga normal : RM 131 /box
Harga diskaun : RM 120 / box
Jimat : RM11


Day Pad Box 60 keping (contain day pad)
Harga normal : RM 128 /box
Harga diskaun : RM 117 / box
Jimat : RM11

Pantyliner Box 180 keping (contain pantyliner pad)
Harga normal : RM 138 /box
Harga diskaun : RM 127 / box
Jimat : RM11



 JTX Oil / JTX Air tracker

Beli sekarang JTX OIL Premium atau Gold dengan harga diskaun !!

JTX Oil Premium/Red (engine lama) 4 liter
Harga normal : RM 170 / botol
Harga diskaun : RM 155 / botol
Jimat : RM15

JTX Oil Gold (engine baru) 4 liter
Harga normal : RM 185 / botol
Harga diskaun : RM 170 / botol
Jimat : RM15

JTX Airtracker
Harga normal : RM 296 / set
Harga diskaun : RM 275 / set
Jimat : RM21


 Biovelocity Sleepmate

Beli sekarang dan nikmati diskaun minimum RM120 untuk setiap unit pembelian + FREE postage + FREE gift
 
Harga normal : RM 1288 / unit
Harga promosi : RM 1168 / unit
Jimat : RM 120



Premium Beautiful Classic & Elegance

Beli sekarang set Classic atau set Mixed (Classic dan Elegance) dengan harga promosi + FREE postage + FREE consultation + FREE demo + 2 FREE gift

2 set Classic (in single receipt)

Jimat : RM 1,105

1 set Classic + 1 set Elegance (in single receipt)

Jimat : RM 1,190


** pembelian loose / tidak mengikut pakej set di atas juga akan mendapat diskaun dari #admieshuhada 




 Biozone Food Purifier

Beli sekarang Biozone Food Purifier + FREE postage
 
Harga normal : RM 1750 / unit
Harga promosi : RM 1500 / unit
Jimat : RM 250

 ******************************************************************************************
Business Opportunity with Hai-O Marketing Sdn. Bhd.

Start ur own online business with us today as our Sales Manager and get your 1st bonus of


minimum RM3000.00 by 10th January 2015


my hashtag

#admieshuhada
#sayajualmurah
#pahangtopagent
#mineralcoffeemurah
#premiumbeautifulmurah
#marineessencemurah
#bioselezamurah
#bioauramurah
#biozonefoodpurifiermurah
#biovelocitymurah
#specialprice
#exclusiveoffer

Contact me to book n pay on ur payday !!:-)

shuhada
+60139128113 | admieshuhada@yahoo.com | @admiesshuhada

Thursday, August 28, 2014

Taman Negara Pahang | by Admie Shuhada

Phheewww....

ingat kan dah tuo2 gini tak perlu terlibat dalam kursus2 yang lasak aktivitinya...
but then, 22 to 24th August 2014 akan terpahat dalam memori selamanya...
kami di sini satu office terlibat dengan Team Building Workshop yang dijalankan di Taman Negara Jerantut, Pahang Darul Makmur
tu dia..nama penuh i kasi u olls...hahahahaha
at 1st, macam daku memang keberatan nak pegi...biasa lah...dah umur mcm ni..duduk diam2 dalam opis pada daku lebih selesa dari join kursus2 macam ni...dulu2 betui..sukaaaa sangat...
even masa dekat sekolah memang daku join Kelab Kembara yang suka buat aktiviti yang lasak2 gini...tapi zaman muda dan zaman la ni dah tak sama...apatah lagi daku ni sangat 'bersukan' orang nye..hahahahahaha
tapi..takpelah...dah arahan kan...kalau tak pegi kene reka alasan pulok...part tu lagi maleh hahahahah ...
bergerak ke Taman Negara dengan 2 bas...Jumaat pagi lepas breakfast bersama2...tiba di Taman Negara dalam jam 3.00 petang with 3 times pit stop...itu bas kami la..bus satu lagi laju je ke depan tak toleh2...hehehehe
on Friday, aktiviti start dengan solat jamak berjemaah Maghrib dan Isya'...dan bersambung dengan ucapan pembuka program seperti biasa oleh Pengarah dan Fasilitator Program.
Esoknya, Sabtu baru aktiviti yang mencabar dan lasak dan penat dan ppphheewww itu..!!:-D

In summary untuk activities hari Sabtu ni...daku puas hati...dapat group yang best..supportive...sporting....gila2...happening...daku dari taknak buat beberapa aktiviti sebab dah tak larat sesangatnya berjaya juga laksanakan semua dengan sokongan diorang...besttttt betui...heheheh
so....ahad balik with jalan terhencot2...ada juga yang jalan macam robot...hasil dari komited dengan semua aktiviti semalamnya hahahahaha...but overall...the spirits and the memories will remain forever...insyaa Allah... !!:-)
oklah...enjoy the pic ya....daaaa...


Cabaran Bukit Terisek...huhuhuhhu...cabaran yang hampir2 daku patah semangat...dan buat half way...but Alhamdulillah manage to end it successfully up there berkat sokongan moral teman2 sekumpulan dan semangat serta kekuatan yang Allah tiupkan dalam diri untuk habiskan juga...!!:-)) 

penat...letih...perasaan menyesal pun ada juga timbul sekejap sebab teruskan juga..but the experiences through out the journey yang mahalnya...ibarat daku mengejar satu kejayaan yang belum pasti...dalam hati boleh ke tak nih...banyak anasir jahat dari dalam diri sendiri yang pengaruhi waktu ni...tapi daku nak juga gapai kejayaan tu..plus jeles kot orang lain boleh sampai puncak...huhuhuhu

so nak taknak memang daku push juga diri over my limit but dengan berwaspada lah....kalau dah nak terpengsan tak boleh la push lagi kan...dan penting untuk ambil semangat kawan2 yang lain untuk kuatkan semangat sendiri....time ni memang tak boleh pilih 'comfort zone' dan tak boleh buat within our own limit...magic tak muncul nanti hehehehe...

dan akhirnya...apa yang kita nak..itu yang Allah bagi...sebab kita usaha dulu...dan kita dikelilingi kawan2 yang positif...sukaaaaa sangat bila dah sampai puncak...hilang segala penat lelah yang rasa sebelum tu...hehehehehe


Cabaran jambatan gantung...ni lagi satu yang agak menggerunkan..bukan takut tapi gayat...sepanjang daku berada atas jambatan gantung ni...memang tak tengok bawah...tinggi sangat wehh....cuba google tengok bape ketinggian jambatan ni diorng gantung dari satu pokok ke satu pokok huhuhuhu

dulu2 masa muda mudi rasanya naik roller coaster yang pusing 360 darjah tu masih takde rasa gerun...la ni umur dah 30 series...dah beranak pinak...padahal sorang je anak baru...heheheh...rasa gerun kat tempat tinggi tu makin menjadi2 lak secara tiba2...hahahahaha....

but Alhamdulillah..jalan slow2 akhirnya sampai juga ke pit stop terakhir...pengalaman yang best juga pada daku...cuma sepanjang kat atas jambatan ni terlupa nak imagine mungkin macam ni la kita nanti atas titian siratulmustaqim...huhuhuhu...

bila Pengarah kami bagitau dia sendiri imagine dia sedang melintasi titian siratulmustaqim sepanjang berjalan atas jambatan gantung ni..meremang bulu roma daku....yang ni pun daku dah gayat...jalan dah slow...apatah lagi nanti di alam lagi satu tu...titian yang sangat halus...tersangat2 halus berbanding jambatan gantung ni...huhuhuhu...

sama2 kita fikirkan amalan kita sekarang ni ye...:-((


lepas solat jamak zohor dan asar dan lunch di tepi sungai...kami di bawa ke perkampungan orang asli suku kaum Batek...dekat sini...perasaan daku bercampur baur...tiba2 pulak rasa tersentuh hati tengok cara hidup diorang...pada kita kehidupan diorang tu macam serba kekurangan..tapi pada diorg mungkin itu dah mewah...dah selesa...

ikut kata fasilitator kami, suku kaum ni memang kerajaan dah jaga dari segala segi...even rumah pun kerajaan dah bina kan untuk diorang...rumah macam rumah kita...siap dengan kelengkapan...tapi diorang tahan duduk dekat rumah modern macam tu 1-2 bulan je...kemudian diorang akan balik ke penempatan asal dalam hutan macam di sini...

mungkin sebab itu cara diorang...habitat mereka sejak azali...kemudian, anak2 juga diberikan kelengkapan dan kemudahan untuk ke sekolah...semua di tanggung A to Z...tapi tu pun tahan beberapa bulan..kemudian anak2 diorang taknak pegi sekolah juga...huhuhuhu...diorang lebih happy dengan cara nenek moyang diorang ajar tentang kehidupan...kita nak paksa untuk ubah ikut cara kita mungkin janggal bagi mereka..


Cabaran terakhir kami kene lalui untuk mengakhiri program team building ni ialah berakit menggunakan buluh dan pelampung getah...disebabkan life jacket diberi...daku 50% je ada rasa takut..hahahahaha...tapi gerun juga bila memikirkan rakit pecah bila lalu jeram...ada about 3 jeram yang kami kene redah dalam aktiviti ni...

lucky us, hujan baru je turun dalam 2 hari..so paras air tak tinggi sangat...orang kata kalau air tinggi, jeram lagi mengganas...huhuhuhu...

untuk aktiviti ni, daku tak banyak membantu pun...sebab tak reti pun nak ikat macam mana...takut kang salah ikat habis semua orang terkena akibatnya...tapi daku salute team members daku sebab diorang kreatif dan yakin dengan hasil keje diorang..memang rakit kitaorg tak pecah...semua orang punya rakit pun takde yang pecah Alhamdulillah...

aktiviti tamat malam tu dengan majlis makan malam BBQ...esoknya aktiviti indoor sahaja...dan perjalanan pulang ke Kuantan..

semua orang kaki dah macam robot...penat yet happy sangat...tapi kan..kalau ditanya sekali lagi nak join lagi tak activity gini...daku rasa 10 kali daku kene fikir dulu hahahahah...

oklah...nanti kita cite2 lagi ye...thanx drop by this blog...daaaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Cool Transparent Red Pointer