Wednesday, April 16, 2014

Hai-O Product | Discount price by Admie Shuhada

Assalamualaikum...morning...

Blog has been abandoned by me for a few weeks...or month kot hahahahah...

a lots of stories happened around me..but let keep it as Admie's family personal stories je la sebab malas nak mengarang hehehehe..

but anyway...business still run as usual...sekarang active in instagram n fb utk promote business and products...sebab utama senang nak update dan dan tu juga bila dapat idea...hehehehe..

so..do follow my instagram n facebook for latest updates especially on Product's promotion/sales/discount ya...!!:-))

and tadi baru upload this offer price untuk Payday April 2014 !! do check this out


Pic description :

A ~ Cozuma Lipstick (price per stick)
B ~ BB Plus Collagen (price per box - 20 sachets)
C ~ Biovelocity Sleepmate / BVSM / Mattress Protector 
D ~ Premium Beautiful Corset
E ~ Mineral Coffee (price per box - 20 sachets)
F ~ Marine Essence Body Wash n Shampoo (price per bottle)
Middle Pic ~ Marine Essence Bar (price per box - 3 bars)

Contact me to book n pay on ur payday !!:-)

shuhada
+60139128113 | admieshuhada@yahoo.com

Tuesday, March 18, 2014

#biovelocitysleepmate #bvsm | insomnia | quality sleep | energybooster

Assalamualaikum...salam sejahtera...

dalam entry ni daku ingat nak share sedikit testimoni Biovelocity Sleepmate yang memang dapat dari pengguna2...

so jangan risau ni fake testimoni ke apa...takde keje n buang masa kalo daku nak create testimoni ni satu2 semata2 nak lakukan barang hahahahah...

apa2 pun..semua kuasa penyembuhan datang dari Allah..itu kita kene yakin..sebagai provider barang kesihatan...dan pengguna pun sama bila guna produk2 macam ni kene ingat itu juga...okie dokie !! :-))

ok..kalau rajin membaca, sure korang tau yang pelapik tilam Biovelocity Sleepmate ni memang ada banyak fungsi dan terbukti keberkesanannya...maka dengan itu, ini adalah salah satu testimoni insomnia dan lesu badan yang Alhamdulillah sangat2 Allah sembuhkan lepas pengguna ni tido atas BVSM ni.


kalo baca kata2 di atas, itu bahasa Brunei...so kita baca mesti rasa lain macam sket kan..tapi boleh fahamkan maksud ayat tu...? 

kalo tak faham meh daku explain sikit...testimoni ni daku ambil dari business partner Brunei daku Puan Forziah...dia ni memang top selles BVSM di Brunei sekarang ni...ramai dah buyers Brunei dan repeat customer di sana yang selalu contact her...

so ada a few testimoni yang memang daku suka copy dari Puan Forziah...testimoni real...hehehehe

dalam testimoni ni repeat customer dia beli lagi tambahan BVSM sebab lepas tido dia n wife rasa lenan segar bertenaga badan bila bangun esok paginya...bangun pagi badan tak lesu, tak sakit2 badan...rasa fresh n energatic gitu..

another testimonial dari #glamprenuer lain...


kalo nak lebih lagi keyakinan korang rajin2kan diri google insyaa Allah jumpa...:-)

so terbukti lah Biovelocity Sleepmate insyaa Allah boleh sembuhkan penyakit 
**susah lena, or 
**tido awal dah tapi bangun tetap lesu sakit2 badan...
**orang2 yang keje lewat malam tapi kene bangun awal esoknya jadi perlukan quality sleep in short time kan...
**safe also untuk babies n anak2 kecil kita...

sape2 ada simptom2 ni boleh try sembuhkan guna alternatif BVSM

tak rugi mencuba...rugi lagi tak cuba sebab yang nak dirawat badan sendiri...!!:-D

ok..as for now...memang daku bagi CUT OFF PRICE untuk produk ni

semua pembelian before 30th April 2014 will get 

discount RM120 / unit in single receipt

or

discount RM988 / 4 units in single receipt (additional RM360 cash back from company)

so..sila contact daku to place order ya 

+60139128113 | admieshuhada@yahoo.com | fb : admie shuhada | ig : @admieshuhada


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Cool Transparent Red Pointer