Thursday, April 30, 2015

Mencari rumah sewa di Kuching / Kota Samarahan

This is a sticky post. For new entry please scroll down !!

Assalamualaikum and a very good morning,


here are some updates for those who are looking for house to rent near Kota Samarahan, Sarawak or near Kuching area
actually, this is our second house..since we have no plans to move to Kuching at the moment, so we just let the house to be rented

ok..these are some quick information about the house :

Location : 
Palm Villa, Kota Samarahan, Sarawak

Start for rental : 
April 2015

In area : 
22 x 41 build up

Type : 
Double Storey with 4 bedroom and 3 toilets
Separated wet and dry kitchen
Car porch can fit 2 cars
Backyard with laundry spaces
Door and window grill, electricity, fan and lamp installed
Dining table and curtain provided
 
Near facilities : 
Kedai 1 Malaysia, 
Kedai Dobi, 
10 minutes to UiTM Kota Samarahan campus
10 minutes to UNIMAS campus
15-20 minutes to Kuching Airport and town
5 minutes to Salcra office building
15 minutes to The Summer Shopping Mall

To ask / view the house please contact :
Helmi +6 0198542612
Shuhada +6 0139128113 (myself)

Here are some photos of our house :
(photos taken in May 2014 with 80% completion at that time)
in July 2014, the development completed 100%- i will update the current picture soon






Any inquiries, do drop ur message in our inbox or please ask us to call you for further explanation.

Thanx in regards

Monday, March 23, 2015

#flashdeals Mac 2015 ~ Harga murah Hai-O | Admie Shuhada

Assalamualaikum,

Flash deals ni daku yang buat sendiri untuk customers daku..

Deals on dari 23/03/2015 sehingga 31/03/2015

tengok la kalau daku seronok rasa nak sambung in April..boleh difikirkan nanti !!:-))

Deals ni untuk pembelian loose item je tau...maksudnya korang nak beli 1 - 2 kuantiti je untuk guna sendiri2...boleh la grab harga FLASH DEALS daku ni..sebab memang murah daku iklankan...

kalau korang nak beli banyak...ada promosi bundle yang company launch tetap ada yang tu korang tengok di link ni daku ada update --> promosi bundle

tapi untuk certain items je...korang tengok la dekat link tu...

untuk flash deals...harga mampu milik n memang rendah...korang refer bawah ni..


ada barang yang korang berkenan??

kalau ada..jangan buang masa...

cari daku cepat2...

harga rendah produk hai o untuk bulan Mac 2015 ni dari hari ni sampai hujung bulan Mac je tau !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Cool Transparent Red Pointer